Uw woning of bedrijfspand moet gestuct worden maar u heeft geen idee welk stukadoorsbedrijf u hiervoor moet inschakelen. Ieder stukadoorsbedrijf heeft dan ook zijn eigen specialiteiten en prijsklasse. In deze blog vertellen wij u graag waar u rekening mee moet houden bij het uitkiezen van een opdrachtnemer voor uw stucwerk. Stucen is namelijk niet zomaar een muurtje glad maken of sierpleister aanbrengen. Voor een staaltje vakkundig stucwerk is het belangrijk dat u het juiste stukadoorsbedrijf in de hand neemt. Dit is één van de al dan niet het belangrijkste aspect bij het (opnieuw) laten stucen van uw woning of bedrijfspand.

Prijstechnisch
Het laten aanbrengen van stucwerk brengt vaak de nodige kosten met zich mee. Logisch, want stucwerk is een heus ambacht waar vele stukadoors lang voor hebben geleerd. Daarnaast is stucwerk fysiek zwaar werk en in sommige gevallen kan het zelfs de nodige risico’s en gevaren met zich brengen. Toch kun je prijstechnisch het onderste uit de kan proberen te halen. Bij De Stucarist hanteren we aannemelijke tarieven voor eenieder. Wij kijken onder andere naar de omvang van de klus, de benodigde materialen en de tijd die ervoor nodig is. Op basis hiervan maken wij een mooie offerte op maat, zo bent u er zeker van dat u nooit teveel betaald om uw stucwerk tot realisatie te laten komen.

Omvang van de klus
De omvang van de klus kan invloed hebben op de keuze die u moet maken. Veel stukadoorsbedrijven zijn klein van omvang en kunnen, hoewel ze het misschien wel willen, niet altijd grootschalige klussen aannemen. De Stucarist is een bedrijf dat redelijk kleinschalig is maar wel grote klussen kan aannemen. Door ons grote netwerk binnen de stukadoorsbranche kunnen wij het juiste team van mensen verzamelen om een grootschalige opdracht te kunnen realiseren!

Specialistisch stucwerk
Sommige mensen hebben de wens of de kennis van het feit dat er op een bepaalde manier gestuct moet worden. In de stucwereld kennen we dan ook voldoende specialistisch werk. Neem bijvoorbeeld spackspuitwerk, met deze techniek wordt de pleisterlaag machinaal op de muren aangebracht doormiddel van een hogedrukspuit. Wij hebben hier ook een blog over geschreven, klik hier om daar meer over te lezen.

Volg uw gevoel!

Ga bij uzelf na wat u belangrijk vindt en wat u wilt. De juiste opdrachtnemer aanstellen voor uw stucwerkzaamheden kan een uitdaging zijn. Neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die er zijn en geven waar nodig passend advies voor uw situatie.