Cinewall Hoofddorp

Een cinewall is ook wel bekend als een tv-wand Het is een voorzetwand waarin een televisie, inbouwhaard of een combinatie van beiden gemonteerd kan worden. Een cinewall zorgt voor een strakke afwerking en werkt zaken als kabels en andere aansluitingen netjes weg.

Wanneer je door De Stucarist in Hoofddorp een cinewall wil laten bouwen, zullen wij hierin volledig ontzorgen. Wij timmeren de het geraamte, zullen deze glad afwerken met onze stucwerkzaamheden en uiteraard voorzien wij ook in het schilderen naar de gewenste kleur. Om ervoor te zorgen dat je televisie niet kapot gaat, werken wij altijd met een elektrische haard. Dit zorgt voor een lange levensduur van je televisie. De hitte van een klassieke haard kan namelijk je televisie beschadigen of zelfs direct kapot maken. Wist je dat je aan De Stucarist alleen de maten van je televisie hoeft door te geven? Wij regelen de rest voor een cinewall in Hoofddorp.

Verschillende variaties cinewall

Veel mensen kiezen voor een cinewall met daaronder een elektrische sfeerhaard. Maar wij kunnen natuurlijk ook openingen creëren ter decoratie. Hier kan je bijvoorbeeld leuke spulletjes kwijt of randapparatuur van je televisie.

Twijfel je nog, maar wil je graag wat meer weten? Informeer eens naar de mogelijkheden. Wij hebben veel voorzien in cinewalls en hebben voldoende voorbeelden om te voorzien in het juiste advies. Wil je dat het lijkt alsof je televisie in de muur verwerkt is en een strak design in je woon, werk of slaapkamer? Neem contact op met De Stucarist voor een cinewall in Hoofddorp of omstreken.

Ook een cinewall laten aanbrengen in uw woning?

Bij De Stucarist kunt u prima terecht. Neem contact op of vraag geheel vrijblijvend een offerte voor een cinewall aan.

023-2340325

Bel ons gerust

Offerte aanvragen!

Gemakkelijk en vrijblijvend

info@destucarist.nl

Stuur een bericht voor al uw vragen!