Ons verhaal

De Stucarist heeft een uniek verhaal. De oprichter heeft een unieke achtergrond en een sterke passie voor het vak. Daarnaast bezit hij veel kennis en kunde op het gebied van stuc- en pleisterwerk. De Stucarist streeft altijd naar de beste kwaliteit en levert daarnaast ook nog eens top service!

De eigenaar van de Stucarist is Norair Mamedov-Aslanyan, een voormalig profvoetballer voor clubs als FC Zwolle (nu PEC Zwolle), Almere City en Willem 2. Wanneer een achillespees blessure een eind maakte aan die droom werd het tijd om een andere droom achterna te jagen; een geheel eigen onderneming!

Het bedrijf

De Stucarist werd geboren en sindsdien doen wij er alles aan om hoge kwaliteit stucwerk te leveren voor een eerlijke prijs. Dit doen we al 5 jaar en we zijn er trots op om te mogen zeggen dat wij daadwerkelijk een stukadoor zijn voor iedereen. Of je nu een particulier bent of een bedrijf die graag een stukadoor wil inhuren. Wij zijn er voor iedereen, en wij helpen iedereen.
Wij specialiseren ons in alle algemene stucwerken, en helpen ook wanneer het aan komt op pleisterwerk.

Daarnaast is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen om te kijken of we andere verzoeken ook in kunnen willigen!
Neem gerust contact met ons op om meer te leren over onze manier van werken en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook is het mogelijk om online een offerte aan te vragen. Wanneer je deze offerte goed en duidelijk in vult kunnen wij met een concreet en eerlijk aanbod bij je terug komen.

Meer weten over De Stucarist of direct kennismaken met ons?

De Stucarist nodigt jou uit om vandaag nog contact met ons op te nemen, wij maken graag kennis met u zodat we meer te weten kunnen komen over uw wensen en behoeften! Bekijk onze contactpagina voor meer informatie over onze contactgegevens.

023-2340325

Bel ons gerust

Offerte aanvragen!

Gemakkelijk en vrijblijvend

info@destucarist.nl

Stuur een bericht voor al uw vragen!